Cauta

ALOHA CORDYCEPS - impotriva tuturor tipurilor de bacterii

Ne pare rau - acest produs nu mai este disponibil

Producator: AVD
225,00 lei
Eficient împotriva tuturor tipurilor de bacterii care s-au dezvoltat sau sunt în curs de dezvoltare şi care prezintă o rezistență la antibioticele comune.
+ -

ALOHA CORDYCEPS

 

Indicații:

Cordycepin, extractul de Cordiceps este foarte eficient împotriva tuturor tipurilor de bacterii care s-au dezvoltat sau sunt în curs de dezvoltare şi care prezintă o rezistență la antibioticele comune. De asemenea, acesta este foarte eficient împotriva tuberculozei, leprei sau a leucemiei.

Avantaje:

-          Crește rezistența fizică, fiind una dintre cele mai puternice acțiuni medicale ale lui Cordyceps sinensis.

-          Crește bioenergia celulară (adenozin trifosfatul), până la 55%, ceea ce înseamnă o recuperare mult mai rapidă a energiei.

-          Îmbunătățește funcția respiratorie, astfel încât, diverse studii ştiinţifice au demonstrat beneficiile induse de Cordyceps sinensis în atenuarea simptomelor diverselor afecțiuni respiratorii, inclusiv astm și bronșită cronică.

-          Crește absorbția de oxigen. S-a demonstrat că acesta îmbunătățește în mod semnificativ cantitatea de oxigen, pentru cei care sunt în imposibilitatea de a-l asimila. Studiile privind bolile cardiovasculare au demonstrat faptul că extrasul de Cordyceps determină o modificare a acțiunii biologice care permite o creștere de până la 40% din absorbția oxigenului celular. În plus, acesta ajută mult și în cazul tuturor bolilor pulmonare.

-          Îmbunătăţeşte funcția cardiac, astfel încât, numeroase studii au demonstrat beneficiile Cordyceps sinensis în tratamentul tulburărilor de ritm cardiac, cum ar fi aritmii cardiace și insuficiențe cardiace cronice.

-          Ajută la menținerea nivelului de colesterol sănătos. O explicație în acest sens ar fi aceea că extractul de Cordyceps ajută la scăderea colesterolului rău în proporţie de 10-21%, iar într-o proporție de 9-26% trigliceridele (grăsimi neutre), în timp ce contribuie la creşterea colesterolului „bun” (HDL) în proporție de 27-30% .

-          Îmbunătățește funcțiile hepatice. Studiile arată faptul că acesta are rolul de a îmbunătăți funcțiile hepatice și este de ajutor în caz de ciroză, hepatită cronică, subcronică şi alte boli ale ficatului. Ficatul este organul numit filtru viu, care curăță impuritățile din sânge, iar fără un ficat funcțional nu putem supraviețui, cu atât mai puțin, nu ne putem bucura de o stare bună de sănătate. Studiile clinice cu Cordyceps au demonstrat, la pacienţii cu hepatita B și la cei care suferă de ciroza hepatică, o îmbunătăţire de 71,9% în țestul timol turbiditate și 78,6% în SGPT , testele enzimelor care indică modificări ale funcțiilor hepatice.

-          Îmbunătățește tulburările renale. Un studiu efectuat în China, a demonstrat o îmbunătățire de 51% a insuficienței renale cronice, după doar o lună de suplimentare cu Cordyceps. Acesta reduce de asemenea dimensiunea tumorilor deoarece s-au efectuat diverse studii clinice la pacienții cu cancer, folosind o doză terapeutică de 6,0 grame de Cordyceps pe zi. Într-un studiu pe 50 de pacienți care suferă de cancer pulmonar, care prin asociere cu chimioterapie a fost administrat Cordyceps, în 46% dintre cazuri, dimensiunea tumorilor s-a micșorat. Conform unui studiu care a implicat pacienţi ce suferă de diferite tipuri de cancer și unde s-a administrat extractul de Cordyceps sinensis (6,0 grame pe zi pentru mai mult de două luni), rezultatele au arătat că aceștia și-au îmbunătăţit, în mod subiectiv simptomele. În jumătate dintre cazuri, numărul de celule albe din sânge au fost stabile și dimensiunea tumorilor s-a redus în mod semnificativ. Unii cercetători au raportat că, la pacienții cu cancer, Cordyceps crește reacția generală a sistemului imunitar.

-          Stimulează imunitatea și producția de celule T. S-a constatat că extractul de Cordyceps sinensis creşte activitatea celulelor „natural killer” (NK), crescând astfel producerea de celule T, care la rândul lor determină o masă musculară extinsă, astfel încât, forța musculară este îmbunătățită prin producerea de celule sănătoase. Cordyceps încarcă cu eficacitate gazda de celule NK, iar capacitatea organismului de a lupta împotriva infecţiilor şi a tumorilor depinde de disponibilitatea celulelor NK, ca fiind prima linie esențială de apărare, pentru menținerea mecanismului de protecție al organismului, cunoscut sub numele de sistem imunitar. Diverse studii științifice privind Cordyceps s-au concentrat în special asupra celulelor NK și a efectul Cordyceps . Un studiu a arătat că extractul de Cordyceps crește semnificativ activitatea celulelor NK, atât la persoanele sănătoase, cât şi la pacienții cu leucemie. Conform studiului, Cordyceps creşte activitatea celulelor NK cu 74% la subiecți comuni și cu 400% în cazul pacienților cu leucemie. Progrese similare în activitatea celulelor NK au fost găsite şi în cazuri de melanoame mari.

-          Reduce procesul îmbătrânirii. În studii efectuate, s-a demonstrat că pacienții vârstnici supuși oboselii, cu simptome legate de senilitate, după folosirea Cordyceps timp de treizeci de zile, şi-au redus considerabil aceste probleme. Simptomele oboselii sunt reduse cu 92%, cele de percepție la rece cu 89% și 83% în caz de vârtej. Pacienţii care suferă de probleme respiratorii s-au simţit fizic mai viguroşi.

-          Protejează împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi. Diferite studii au arătat că extractul de Cordyceps sinensis a jucat un rol de protecție cu privire la daunele cauzate de radicalii liberi și a prezentat proprietăți antioxidante puternice.

-          Reduce oboseala membrelor inferioare. Cordyceps sinensis îmbunătăţeşte fluxul de sânge din corp, prin relaxarea musculaturii netede, a vaselor de sânge și de asemenea, crește funcționalitatea inimii şi a plămânilor. Prin urmare, Cordyceps previne sau reduce contracția vaselor de sânge, care interferează cu alimentarea cu sânge la nivelul membrelor inferioare, acesta fiind principala cauză a oboselii de picioare.

-          Îmbunătăţeşte funcţia sexuală. Studii pe bărbați adulți cu un „libidou redus și alte probleme sexuale” au demonstrat obţinerea de rezultate excepţionale în mod regulat. La sfârșitul perioadei experimentale, față de 24% din grupul placebo, în medie, 64% dintre utilizatorii de Cordyceps au raportat o îmbunătățire semnificativă. Într-un alt studiu, pe femei mai în vârstă cu probleme similare, după utilizarea de Cordyceps, 90% dintre utilizatori au raportat îmbunătățiri evidente în cazul lor. Cordyceps a demonstrat că îmbunătăţeşte libidoul și calitatea vieții sexuale a femeilor și bărbaților, combate infertilitatea și crește numărul de spermatozoizi la bărbaţi.

-          Inversează efectele virusului HIV. Într-un studiu efectuat pe 3.000 de subiecți, după aproximativ 6 luni, rezultatele indicau faptul că prezenţa virusului HIV în sânge nu mai există.

-          Funcția sistemului imunitar crește semnificativ, precum și funcția anti-cancer, însă și AND-ul este reparat. Compușii din beta-glucan prezenţi în multe specii de ciuperci crește semnificativ funcția imunitară.

Proprietăți:


·  Reglarea imunității;
·  Antibiotic pentru pneumococi, streptococi, stafilococi;
·  Antiinflamator, are acţiune analogă hormonală;
·  Vascularizare, împotriva infarctului miocardic, ischemie;
·  Reglează numărul trombocitelor din sânge;
·  Crește rezistența organismului;
.  Util pentru trombocitopenie;
·  Scade colesterolul, trigliceridele, reglează calciul din sânge;
·  Elimina substanțele toxice;
·  Inhiba focarul bolilor maligne;
·  Ajuta în cazul tumorilor cerebrale maligne;
·  Îmbunătăţeşte funcţia ficatului, a rinichilor și a plămânilor;
·  Creşte schimbul de substanţe în toate organele;
·  Îmbunătăţeşte activitatea leucocitelor.

 

Indicaţii:


·  Imuno-modulator, adaptogen puternic;
·  Boli respiratorii: bronşită, pneumonia, astmul pulmonar, tuberculoza;
·  Bolile rinichilor: durerile de picioare, dureri lombare  glomerulonefrita, pielonefrita, cistita etc.
·  Bolile vaselor sangvine, ischemia cardiacă, angina pectorală etc.
·  Asigura dilatarea vaselor sangvine, îmbunătăţind vascularizarea;
·  Bolile ficatului: hepatită, profilaxia cirozei;
·  Bolile sangvine: purpura trombocitopenica, leucemii;
·  Tumori: inhiba focarul principal al bolilor maligne;
·  Acţiune antitoxică: elimina substanţele toxice din organism;
·  Acţiuni antiinflamatorii şi hormonale;
·  În anumite situaţii este mai eficient decât hidrocortizonul;
·  Măreşte capacitatea organismului de a utiliza oxigenul;
·  Măreşte capacitatea de muncă, capacitatea funcţională;
·  Măreşte nivelurile energetice ale organismului.

Un studiu amănunțit despre Cordyceps, puteți vedea chiar aici:  http://www.alohamedicinals.com/Cordy_Article.pdf 

 

Mod de administrare: 

O capsulă de 2-3 ori pe zi, în timpul mesei, cu apă din abundență şi în combinaţie cu  BIOATTIVA C.

Doza zilnică recomandată este de 2 capsule/zi.

Cordyceps sinesis – 1035 mg.

Important!

Informațiile furnizate au doar scop informativ și nu substituie indicațiile medicului dumneavoastră, de care trebuie să țineți cont.

Flacon: 90 de capsule

Products specifications
Mod de administrare1-2 pe zi
Cordyceps sinesis1035 mg
Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
Clara
Am folosit produsul la recomandarea dr homeopat, in vederea tratarii unei rinite, afectiune care apare in anotimpurile de tranzitie si care imi ruina mereu imunitatea fiind fortata sa utilizez antibiotice , fiind binecunoscut si faptul ca rinita e o boala care nu se trateaza , dar cu o ciclizare corecta care a durat 2 ani si o dieta bogata in imunomodulatori hidratare si sport am reusit sa o elimin complet,Pretul este cam piperat dar avand in vedere ca nu mai trebuie sa  bag antibiotice cred ca isi merita orice banut!
Guest | 17.04.2018 10:23
A fost utila aceasta recenzie? Yes Nu (2/0)
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ACTIGERM IMMUNFORTE - pentru protectie imuna

Stimuleaza capacitatile de aparare fiziologice si combate tulburarile care afecteaza organismul, mai ales in sezonul rece.
199,00 lei

MICOTHERAPY REISHI - pentru imunitate

150 + antioxidant si 200 + fitonutrienti
267,00 lei

ACTIGERM RESPIRO - pentru boli respiratorii la copii 0-12

Util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.
157,00 lei

BIOATTIVA C - vitamina C obtinuta din macese

Vitamina C naturală, obținută din extract de măceșe este un puternic antioxidant și deosebit de utilă în sprijinirea naturală a sistemului de apărare al organismului.
112,00 lei