Cauta

ACTIGERM RESPIRO BALSAMICO - pentru probleme respiratorii

Producator: AVD
157,00 lei
Este ideal pentru dureri de gât, gripă, faringintă, traheită, amigdalită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal, are rol antibacterian, antiviral și germicid.
+ -

ACTIGERM RESPIRO BALSAMICO

 

Indicații:

ACTIGERM RESPIRO BALSAMICO este ideal pentru durerile de gât, gripă, faringită, traheită, amigdalită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal, însă în același timp are și rol antibacterian, antiviral și germicid.

Acţiune:
Datorită proprietăților specifice ale plantelor și concentrației mare de ingrediente active, Actigerm Respiro promovează bunăstarea tractului respirator şi protejează organismul de problemele sezonului rece.

 

Compoziție:

Conținutul ingredientelor vegetale – doza zilnică recomandată (28 ml – 4 linguri).

-       Pătlagină 1680 mg;

-       Propolis 560 mg;

-       Carpinus betulus 420 mg;

-       Actigerm 140 mg;

-       Semințe de grapefruit 140 mg.

Proprietățile componentelor:
•  Pătlagina este un bun antiseptic, antiinflamator, bacteriostatic, expectorant, diuretic, antialergic și liniștitor. Aceasta este utilizată în mod tradițional în caz de inflamații ale gâtului și secreţii ale tractului respirator , guturai, bronșită și alte afecțiuni respiratorii.
* Propolis extract lichid: propolis brut într-o concentraţie foarte mare de apă pură energizantă, nu conține alcool. Numeroase experimente au arătat ca propolisul este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale, cu activitate bacteriostatică cât și bactericidă: utilizarea sa principală este pentru dureri în gât, infecții respiratorii (faringite, amigdalite și traheită) și boli ale cavităţii bucale (gingivita, inflamarea limbii şi palatului bucal).

* Carpinus betulus gemoderivat este un remediu pentru căile respiratorii superioare (sinusuri, nazofaringe, trahee) unde are activitate specifică. Datorită faptului că este antiinflamator, antispastic și antitusigen, poate fi util în caz de bronșită.

* Actigerm: extract concentrat de Thymus vulgare, Rosmarinus officinalis, Salvia lavandulifolia, Origanum vulgare, titrat cu 15% acid rosmarinic. Prezintă proprietăți antibacteriene puternice, proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, poate fi util în combaterea bolilor care afectează tractul respirator și al cavității bucale.

* Seminţele de grapefruit conţin glucozide și numeroase bioflavonoide, inclusiv quercetin, care sunt, printre altele, antiinflamator și antialergic. Studiile au arătat că extractul de semințe de grepfrut are proprietăţi germicide puternice. Pare a fi util împotriva bacteriilor, drojdiilor și mucegaiurilor (inclusiv de CANDIDĂ), protozoarelor, virușilor și herpesului.

Mod de administrare: 

1 linguriță (3 ml) de 3-4 ori pe zi, luate pur sau diluat într-o cantitate mică de lichid.

Ambalaj: flacon 200 ml

Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ACTIGERM RESPIRO - pentru boli respiratorii la copii 0-12

Util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.
157,00 lei

BIOATTIVA C - vitamina C obtinuta din macese

Vitamina C naturală, obținută din extract de măceșe este un puternic antioxidant și deosebit de utilă în sprijinirea naturală a sistemului de apărare al organismului.
112,00 lei

ACTIGERM IMMUNFORTE - pentru protectie imuna

Stimuleaza capacitatile de aparare fiziologice si combate tulburarile care afecteaza organismul, mai ales in sezonul rece.
199,00 lei

ACTIGERM GOLA - pentru probleme respiratorii

Este ideal pentru durerile de gât, este un puternic germicid, antibacterian și antiinfalamtor, este foarte util în faringite, amigdalite, traheite, rinofaringite, sinuzite, gingivite sau pentru inflamarea limbii și a palatului bucal.
95,00 lei