Cauta

ACTIGERM RESPIRO - pentru boli respiratorii la copii 0-12

Producator: AVD
157,00 lei
Util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.
+ -

ACTIGERM RESPIRO

Indicații:

ACTIGERM RESPIRO este extrem de util  în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.

Actiune:
Datorită proprietăților specifice ale plantelor utilizate, dar și a concentrației mare de ingrediente active, Actigerm RESPIRO 0/12 promovează bunăstarea sistemului respirator si asigura protectia intregului organism de problemele cauzate de sezonul rece, mai ales la copii.

Compoziție:

-      Propolis 360 mg

-      Carpinus betulus gemmoderivati 90 mg;

-      Castanea vesca 90 mg;

-      Actigerm 30 mg;

-      Semințe de grapefruit 30 mg.

Proprietățile componentelor:
• Extractul umed de propolis este obtinut din propolis brut și nu conține alcool. Numeroase experimente au aratat ca propolisul este unul dintre cele mai bune antibacteriane naturale, cu o activitate bacteriostatică cât și bactericidă: utilizarea sa principală este pentru dureri în gât, infecții respiratorii (faringite, amigdalite și traheită) și alte afectiuni ale cavitatii bucale (gingivita, inflamarea limbii si a palatului bucal).

• Carpinus betulus gemoderivat este un remediu pentru căile respiratorii superioare (sinusuri, nazofaringe, trahee), unde activitatea specifică se produce la nivelul mucoasei sinusurilor. De asemenea, este un bun antiinflamator, antispastic și antitusiv, ce poate fi util în caz de bronșită.

• Castanea vesca gemoderivat are proprietăți antispastice și antitusive și poate fi utilizat în caz de tuse si congestie nazala.

• Actigerm este un extract concentrat de Thymus vulgare, Rosmarinus officinalis, Salvia lavandulifolia, Origanum vulgare, titrat cu 15% acid rosmarinic. Are puternice proprietati antibacteriene, anti-inflamatorii și proprietăți antioxidante, poate fi util în combaterea bolilor care afectează căile respiratorii și cavitățile bucale.

• Semințele de grapefruit contin glucozide și numeroase bioflavonoide, inclusiv quercetin, care au proprietati, printre altele, anti-inflamatoare și anti-alergice. Studiile au arătat că extractul de semințe de grepfruit are proprietati germicide și poate fi util în diverse forme de gripă, răceli, infecții gastro-intestinale cu bacterii, virusuri , ciuperci si alti paraziți. Util in diaree, gastrită și tratamentul Candidei.

Mod de administrare: 

1 linguriță (3 ml) (sau 0,15 ml pe kg corp) de 3-4 ori pe zi, max 5 ml, pur sau diluat într-o cantitate mică de lichid.

Ambalaj: flacon 200 ml

Products specifications
Color
 
Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

IMMUNFLOR 100 ML - pentru sistemul imunitar al copiilor

IMMUNFLOR stimulează capacitatea fiziologică de apărare a organismului, contribuind la starea de bine a sistemului respirator al copiilor.
116,00 lei

ACTIGERM IMMUNFORTE - pentru protectie imuna

Stimuleaza capacitatile de aparare fiziologice si combate tulburarile care afecteaza organismul, mai ales in sezonul rece.
199,00 lei

Immuno Col Fer 60 cps

Supliment alimentar bazat pe colostru de capră și lactoferină
225,00 lei

ACTIGERM RESPIRO BALSAMICO - pentru probleme respiratorii

Este ideal pentru dureri de gât, gripă, faringintă, traheită, amigdalită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal, are rol antibacterian, antiviral și germicid.
157,00 lei