Cauta

ACTIGERM GOLA - pentru probleme respiratorii

Producator: AVD
95,00 lei
Este ideal pentru durerile de gât, este un puternic germicid, antibacterian și antiinfalamtor, este foarte util în faringite, amigdalite, traheite, rinofaringite, sinuzite, gingivite sau pentru inflamarea limbii și a palatului bucal.
+ -

ACTIGERM GOLA

Indicații:

ACTIGERM GOLA este un supliment ideal pentru durerile de gât, este un puternic germicid, antibacterian și antiinfalamtor, este foarte util în faringite, amigdalite, traheite, rinofaringite, sinuzite, gingivite sau pentru inflamarea limbii și a palatului bucal.

Ingrediente:

-      Echinacea extract lichid este un bun imunostimulant, astfel încât, mai multe studii au arătat că planta este capabilă de a consolida apararea organismului impotriva unor boli asemanatoare gripei, asociata cu febra, cu implicarea tractului respirator superior. Poate fi utilizata în prevenirea bolilor infecțioase ale căilor respiratorii superioare

-      Propolis extract lichid: propolis brut intr-o concentratie foarte mare de apa pura energizata, nu conține alcool. Numeroase experimente au aratat ca propolisul este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale, cu activitate bacteriostatică cât și bactericidă: utilizarea sa principală este pentru dureri în gât, infecții respiratorii (faringite, amigdalite și traheită) și boli ale cavitatii bucale (gingivita, inflamarea limbii si palatului bucal).

-      Semintele de grapefruit: contin glucozide și numeroase bioflavonoide, inclusiv quercetin, care sunt, printre altele, anti-inflamatoare și anti-alergice. Studiile au arătat că extractul de semințe de gapefruit are proprietati germicide puternice. Acesta este util și impotriva bacteriilor, a drojdiilor și a mucegaiurilor (inclusiv de CANDIDA), a protozoarelor, a virușilor și a herpesului.
Extractul este utilizat în toate formele de gripă, răceli, infecții gastro-intestinale cu bacterii, virusuri si ciuperci, in parazitoze, diareea calatorului, ulcere, gastrita si Helicobacter pylori, în tratamentul infectiei cu Candida.

-      Actigerm: extract concentrat de Thymus vulgare, Rosmarinus officinalis, Salvia lavandulifolia, Origanum vulgare, titrat cu 15% acid rosmarinic. Prezinta proprietăți antibacteriene puternice, proprietăți anti-inflamatorii și antioxidante, poate fi util în combaterea bolilor care afectează tractul respirator și al cavității bucale.

-      Alnus glutinosa gemoderivat: este un anti-inflamator și un remediu util în inflamațiile mucoaselor rinosinusale, traheale și poate fi util în caz de rinită, otite, sinuzite, traheită, bronșită și reacții de tip astmatic.

-      Carpinus betulus gemoderivat: este un remediu pentru căile respiratorii superioare (sinusuri, nazofaringe, trahee) unde are activitate specifică . Datorită faptului ca este antiinflamator, antispastic și antitusigen, poate fi util în caz de bronșită.

-      Juglans regia gemoderivat: datorită proprietăților anti-inflamatorii si antibacteriene , acesta poate fi util în bronșite cronice și amigdalite recurente.

-      Ribes nigrum gemoderivat: este un anti-inflamator și un anti-alergic, ce poate fi util în caz de rinită recurenta și rinofaringită, sinuzită, bronșită cronică, astm bronșic și oreion.

Mod de administrare: 

3 pulverizari de 3 sau mai multe ori pe zi, în funcție de necesități.

Ambalaj: 

Flacon 20 ml cu pulverizator.

Products specifications
Cordyceps sinesis1035 mg
Scrie o recenzie Inchideti formularul de recenzie
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clinetii care au cumparat aceste produse, au mai cumparat si

ACTIGERM IMMUNFORTE - pentru protectie imuna

Stimuleaza capacitatile de aparare fiziologice si combate tulburarile care afecteaza organismul, mai ales in sezonul rece.
199,00 lei

ACTIGERM RESPIRO - pentru boli respiratorii la copii 0-12

Util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.
157,00 lei

ACTIGERM RESPIRO BALSAMICO - pentru probleme respiratorii

Este ideal pentru dureri de gât, gripă, faringintă, traheită, amigdalită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal, are rol antibacterian, antiviral și germicid.
157,00 lei

ARGI TAB - pentru afectiuni cardiovasculare

Arginina este un aminoacid bazic, utilă pentru sistemul cardiovascular, hepatic, renal, nervos.
123,00 lei