Cauta
Inapoi la toate articolele

Serebiotin: Probiotic pentru mama si bebelus

Serebiotin: Probiotic pentru mama si bebelus

Serebiotin: Probiotic pentru mama si bebelus

Serebiotin este un supliment alimentar bazat pe bacterii lactice cu acțiune probiotică, destinat să susțină echilibrul florei intestinale, atât pentru mama cât și pentru bebeluș în timpul sarcinii și alăptării. Acesta conține 6 miliarde de bacterii lactice probiotice per capsulă, inclusiv Lactobacillus gasseri, Lactobacillus reuteri și Bifidobacterium breve, care ajută la producția de GABA și serotonină, îmbunătățind astfel calitatea probiotică și nutrițională a laptelui și sprijinind sistemul imunitar al bebelușului.

Sarcina și alăptarea sunt perioade deosebit de importante din viața unei femei, care necesită o atenție specială în ceea ce privește nutriția și sănătatea generală. Un echilibru adecvat al florei intestinale este esențial pentru sănătatea mamei și a copilului ei, întrucât ajută la prevenirea constipației și diareei, precum și la asigurarea unei bune stări imunitare, metabolice și hormonale la nou-născut.

 

SEREBIOTIN - PROBIOTIC PENTRU MAMA SI BEBELUSSEREBIOTIN - PROBIOTIC PENTRU MAMA SI BEBELUS

Formula unică a Serebiotin a fost dezvoltată cu grijă pentru a oferi o combinație optimă de bacterii lactice probiotice, care contribuie la amplificarea microbiotei intestinale a mamei. Acest lucru ajută la reducerea colicilor și a producției de gaze intestinale și favorizează dezvoltarea corectă a sistemului imunitar al copilului.

În plus, studiile au arătat că sinergia dintre B. breve BB077, L. reuteri PBS072 și L. gasseri LG050 poate contribui la producerea de GABA și serotonină la mama, ceea ce poate îmbunătăți încrederea în alăptare și calitatea laptelui matern. Aceste bacterii probiotice ajută la absorbția intestinală a nutrienților esențiali, cum ar fi calciul, magneziul, fierul și acidul folic.

Serebiotin este formulat cu ingrediente de calitate, fără lactoză, gluten, coloranți și conservanți, fiind un produs sigur și eficient pentru sănătatea mamei și a bebelușului. Înregistrat în registrul suplimentelor alimentare sub codul 157025, Serebiotin conține 6 miliarde de bacterii lactice vii per capsulă și se recomandă să se ia o capsulă pe zi, preferabil la distanță de mese.

În concluzie, Serebiotin este un supliment alimentar inovator, creat pentru a ajuta la menținerea unei flore intestinale sănătoase pentru mamă și copil în timpul sarcinii și alăptării. Datorită combinației sale unice

Comentarii
Scrie un comentariu Inchide comentariile