Cauta
Imagine pentru categorie Respiratorii

Respiratorii

Problemele respiratorii comune includ diferite afecțiuni, de la sinuzite cronice, alergii și până la astm. Acestea declanșează o serie de simptome, cum ar fi: congestia nazală, secreții nazale abundente, mâncărimi sau lăcrimarea ochilor, congestie toracică, tuse, respirație șuierătoare sau respirație superficială.

3 Produse din Grila 4 Produse din Grila Lista

ACTIGERM RESPIRO - pentru boli respiratorii la copii 0-12

Util în cazul răcelilor, al durerilor în gât, în caz de gripă, faringită, traheită, amigdalită, bronșită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal. Acesta este un antibacterian eficient, antiviral și antigermicid.
157,00 lei

IMMUNFLOR 100 ML - pentru sistemul imunitar al copiilor

IMMUNFLOR stimulează capacitatea fiziologică de apărare a organismului, contribuind la starea de bine a sistemului respirator al copiilor.
116,00 lei

IMMUNFLOR 250 ML - pentru sistemul imunitar al copiilor

IMMUNFLOR stimulează capacitatea fiziologică de apărare a organismului, contribuind la starea de bine a sistemului respirator al copiilor.
225,00 lei

ACTIGERM RESPIRO BALSAMICO - pentru probleme respiratorii

Este ideal pentru dureri de gât, gripă, faringintă, traheită, amigdalită, tuse, boli ale cavității bucale, gingivită, inflamarea limbii și a palatului bucal, are rol antibacterian, antiviral și germicid.
157,00 lei

ACTIGERM GOLA - pentru probleme respiratorii

Este ideal pentru durerile de gât, este un puternic germicid, antibacterian și antiinfalamtor, este foarte util în faringite, amigdalite, traheite, rinofaringite, sinuzite, gingivite sau pentru inflamarea limbii și a palatului bucal.
95,00 lei

Immunity Assist 12

Immunity Assist 12 este un produs natural destinat copiilor de la trei ani în sus, compus din β-glucani, Propolis MED® și extracte selectate de gemmoderivați, creat pentru a sprijini apărarea naturală a organismului și funcționarea căilor respiratorii superioare.
225,00 lei

Perilla Coloidale - Supliment cu Acțiune Imediată Antihistaminică și Antialergică - Spray 100 ML

Perilla Colloidale este un supliment alimentar eficient, funcționând ca un antihistaminic natural pentru combaterea alergiilor, fără a provoca inconvenientele tipice antihistaminicelor de sinteză, precum somnolența sau scăderea concentrării.
157,00 lei

ACTIGERM IMMUNFORTE - pentru protectie imuna

Stimuleaza capacitatile de aparare fiziologice si combate tulburarile care afecteaza organismul, mai ales in sezonul rece.
199,00 lei

BIOATTIVA C - vitamina C obtinuta din macese

Vitamina C naturală, obținută din extract de măceșe este un puternic antioxidant și deosebit de utilă în sprijinirea naturală a sistemului de apărare al organismului.
112,00 lei

MICOTHERAPY SHIITAKE - pentru producerea de anticorpi, imunitate

Inumomodulant, imunostimulant, produce anticorpi, luptă împotriva bolilor cardiovasculare, a diferitelor tipuri de cancer, stimulează macrofagele, limfocitele T și celulele Natural Killer. Util în scăderea colesterolului și în prevenirea arterosclerozei.
267,00 lei

Allergowin 500 ml

Ajută la contracararea diverselor forme de alergii, rinită, astm, urticarie, conjunctivită, dermatită alergică.
199,00 lei

Immuno Col Fer 60 cps

Supliment alimentar bazat pe colostru de capră și lactoferină
225,00 lei

Immuno Klam - 60 CPS

Immuno Klam - supliment de colostro de capră și de alge marine Klamath
238,00 lei

ENTEROFLOR 2 - probiotic antibacterian

O capsulă de ENTEROFLOR 2 conține 6,5 miliarde de fermenți lactici vii.
94,00 lei

MICOTHERAPY ABM - imunomodularea organelor respiratorii digestive

Scade incidența bolilor regenerative și crește logevitatea.
267,00 lei

Micotherapy U-Care 70 cps

Conține o concentrație mare de beta-glucani
320,00 lei

MYCOFLOR - recomandat pentru toate formele virale, bacteriene, fungice si infectioase

Împiedică proliferarea ciupercilor, a bacteriilor dăunătoare și a agenților patogeni. Este recomandat în toate formele virale, bacteriene, fungice și infecțioase.
180,00 lei