Cauta
Inapoi la toate articolele

EPADX - Suplimentul alimentar pentru detoxifierea hepatică

EPADX - Suplimentul alimentar pentru detoxifierea hepatică

EPADX: Suplimentul alimentar pentru detoxifierea hepatică - indicații și caracteristici

EPADX este un supliment alimentar inovator și eficient pentru detoxifierea hepatică. Acesta este creat din ingrediente naturale și este proiectat pentru a ajuta la fluidizarea bilei, prevenirea și reducerea calculilor biliari, precum și eliminarea metalelor grele și a toxinelor din organism.

Unul dintre ingredientele-cheie ale EPADX este N-acetil cisteina (NAC), un aminoacid sulfurat care ajută la stimularea sintezei de glutation în corpul uman. Glutationul este o moleculă de detoxifiere vitală pentru eliminarea metalelor grele, cum ar fi plumbul și mercurul, și pentru reducerea toxicității medicamentelor utilizate în chimioterapie. De asemenea, glutationul are proprietăți antioxidante puternice și este util în tratamentele anti-îmbătrânire.

EPADX conține și Meriva, o formulă de curcumină legată de lecitină din soia și de o celuloză microcristalină pentru a îmbunătăți biodisponibilitatea acesteia. Curcuminul este un compus antiinflamator și antioxidant puternic, cunoscut pentru efectele sale de reducere a inflamației și a durerii. Meriva este de 29 de ori mai bio-disponibilă decât curcumina ne-fitosomată, ceea ce o face mai eficientă în detoxifierea hepatică.

EPADX - PENTRU DETOXIFIERE HEPATICA

EPADX este, de asemenea, util în cazul intoxicațiilor cu pesticide, alcool, produse chimice sau aditivi, precum și în cazul expunerii la metale grele. Acesta ajută la prevenirea și reducerea calculilor biliari și poate fi utilizat în combinație cu tratamentele de chimioterapie pentru a reduce toxicitatea medicamentelor.

În plus, EPADX este util în bolile autoimune, precum și pentru creșterea fertilității feminine și reducerea simptomelor de hiperestrogenie. Acesta ajută, de asemenea, la reducerea oboselii musculare în practicarea sporturilor și la neuroprotecție în caz de traume cerebrale.

În concluzie, EPADX este un supliment alimentar inovator și eficient pentru detoxifierea hepatică. Acesta este creat din ingrediente naturale, precum N-acetil cisteina și Meriva, și este util în cazul intoxicațiilor cu metale grele și toxine, precum și în cazul bolilor autoimune. Așadar, acesta poate fi o soluție excelentă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească sănătatea și să-și protejeze ficatul.

Comentarii
Scrie un comentariu Inchide comentariile